Catering  & Foodtruck

Catering för privatpersoner & företag

Slappna av och låt oss ordna maten!

Oavsett om du arrangerar ett jobbevent eller ska fira en födelsedag så kan vi hjälpa till med maten – så att du kan fokusera på gästerna!

Vi anordnar många olika typer av catering så tveka inte att höra av dig till oss för att få prisförslag och upplägg anpassat efter just din aktivitet.

Du har väl inte missat vår magiska foodtruck? 

 

Boka vår Foodtruck till festen

Glenn’s Foodtruck

Med vår foodtruck gör vi det extra bekvämt för dig som fest- eller eventarrangör. Vi kommer direkt till dig med ett fullproppat kök, redo att leverera utsökt mat à la minute. Så enkelt! 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 0768-602388 eller skicka ett mail via knappen nedan.

Vi erbjuder även:

QUIZ, UNDERHÅLLNING &  EVENEMANG

Vi brinner för underhållning & evenemang i alla dess former och vi hjälper gärna till att sätta ihop olika typer av paket för att skapa ditt bästa företagsevent. Quiz & middag är ett säkert kort för en lyckad tillställning men vi kan även anordna stand-up, trubadur, karaoke eller varför inte olika typer av spelkoncept?

 

Tveka inte att höra av dig till oss för att diskutera alla olika typer av evenemang som vi kan anordna åt er. OCH ni har väl inte missat att  vi har två systerkrogar i den spanska restaurangen Basque och den mexikanska restaurangen Puta Madre, båda på Magasinsgatan i Göteborg.

Ring oss direkt på 031-757 77 77 eller..